Vijesti

Demon’s Souls remake je PlayStation 5 launch igra

Sonyjev standardan način rada je takav da šalje svoje igre na ocjenjivanje za dobnu pristupačnost otprilike 3 mjeseca prije njihovog izlaska. Upravo smo saznali kako je Demon’s Souls ocjenjen u Južnoj Koreji i Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina druga Sonyjeva PlayStation 5 ekskluziva koja je dosad ocjenjena u Južnoj Koreji je Spider-Man: Miles Morales za kojeg je već i službeno potvrđeno kako ćemo ga krajem godine od prvog dana igrati na PlayStationu 5.

Otkriva se i datum lansiranja PlayStationa 5

Za usporedbu možemo uzeti Sonyjeve ekskluzive poput The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima, Days Gone, Bloodborne, Death Stranding i druge koje su uvijek izlazile u roku od najkasnije 90 dana nakon ratifikacije dobnih ocjena.

Ako uzmemo u obzir da je Demon’s Souls remake u Južnoj Koreji ocjenjen 13. 8., možemo nagađati datum izlaska PlayStationa 5 13. 11. što je datum koji jako zgodno pada upravo na petak, dan u tjednu kojim se inače izdaju konzole. Međutim, ako ćemo se voditi ovakvom logikom, to sve ujedno znači i da su Spider-Man: Miles Morales i Demon’s Souls remake jedine dvije Sonyjeve ekskluzive na dan izlaska PlayStationa 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano