Vijesti

Developeri Dead Space Remakea žele nastaviti raditi na serijalu

EA Motive studio dobio je uvijek nezahvalan zadatak izrade remakea igre s kojom dosad nije imao poveznicu. Zadatak je odrađen sjajno, osim vizuala Dead Space Remake uveo je i neke dobrodošle promjene o kojima je Filip (@Flipper) pisao u recenziji. U recenziji koju je zaključio s nadom da će EA dozvoliti izradu punokrvnog nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remake je postigao kritički uspjeh, dojma smo i da se jako dobro prodaje (iako nema službenih podataka), a kada se jedno i drugo nadopunjuje obično se otvori prostor za daljnji rad na IP-u. Neki easter eggovi u igri upućivali su da je idući na redu remake dvojke, a bio to remake ili pravi nastavak, developeri su jako zainteresirani, kažu na Redditu.

“U više navrata smo interno i eksterno komunicirali da želimo nastaviti raditi na Dead Spaceu. Strastveno smo posvećeni brandu i moramo raspraviti koji je idući korak za nas”, napisao je Jo Berry iz Motivea. Ali prije toga, developeri će otići na zasluženi odmor, a ne smijemo zaboraviti da studio paralelno radi i na Iron Man igri.

Također na Redditu, developeri su potvrdili da nemaju u planu dodavati nove razine težine, razmotrit će nova odjela za Isaaca, a otkrili su i da im je za razvoj čitave igre trebalo tek dvije godine i četiri mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano