Vijesti

EA razmatra remakeove Dead Spacea 2 i 3

Još ne znamo je li remake Dead Spacea bio komercijalno uspješan za Electronic Arts, Kritički je prošao jako dobro s prosječnom ocjenom od 89 na Metacriticu i 90 u našoj recenziji, no još nije donesena konačna odluka o nastavku ili novom remakeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nosi budućnost za Dead Space, ne znamo, ali znamo da developeri iz EA Motive studija sada fokus prebacuju na Iron Man igru. Dok je Iron Man u fazi predprodukcije, EA pita fanove o interesu za Dead Space.

“Koliko biste bili zainteresirani za sličan remake Dead Spacea 2 i 3”, EA pita u anketi, a prenosi Twitter korisnik @TafferKing451. Ako pitate same developere, oni su jako zagrijani za nastavak rada na serijalu. “U više navrata smo interno i eksterno komunicirali da želimo nastaviti raditi na Dead Spaceu. Strastveno smo posvećeni brandu i moramo raspraviti koji je idući korak za nas”, prije nekoliko tjedana poručila je Jo Berry iz Motivea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano