Vijesti

Developeri Warzonea izašli su iz štrajka

Nakon što su aplicirali za osnivanje sindikata, grupu zaposlenika Ravena, developera Warzonea, koju većinom čine uglavnom testeri izašli su iz štrajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa od njih 34 dobila je zeleno svjetlo kod matičnog sindikata, a uoči odluke Activision Blizzarda, koji kao ni svaka velika kompanija u SAD-u ne voli sindikate, kao znak dobre volje odlučili su prekinuti štrajk.

Konkretno, zaposlenici Ravena su se odlučili na ovaj potez zbog valova otkaza i lošeg ophođenja prema testerima, a među ostatkom od preko 10 tisuća Activision Blizzardovih zaposlenika dobar broj njih motiviran je zataškavanjem seksualnih skandala, radnom kulturom koja se zasniva na prekovremenom radu i manjkom transparentnosti vodstva kompanije.

Inače, upravo zbog problema koje je prouzrokovao manjak testiranja, nova sezona Warzonea i Vanguarda odgođena je za 14. 2., a trebali smo je igrati već 2. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano