Vijesti

Diablo 4 je Blizzardova najprodavanija igra svih vremena, ali ovo je tek početak

Dobrim dijelom i zbog taktike dva launch dana, od kojih je onaj “pravi” bio jučer, Blizzard uživa u najboljem lansiranju nekog proizvoda u svojoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brojnih World of Warcraft ekspanzija, Warcrafta, Starcrafta i ostalih Blizzardovih sjajnih izdanja na koje se nekada kampiralo u redovima, te poslije svih izazova u kojima se posljednjih godina pronašla ova kompanija, podatak o najboljem launchu ikada je tim vrijedniji.

Premda ne navodi konkretne brojke prodaje, Blizzard je ponosan na brojke koje isporučuju sami igrači “U 4 dana poslije early accessa, Diablo 4 ste igrali 93 milijuna sati, ili preko 10 tisuća godina – što je ekvivalentno igranju 24 sata dnevno od početka ljudske civilizacije”, navode iz Blizzarda.

Voditelj Diablo serijala Rod Ferfusson poručio je kako je iznimno ponosan na razvojni tim, a developeri u posebnoj video poruci dodaju – ovo je tek početak za Diablo 4! Naime, u razvoju su već najmanje dvije ekspanzije, što znači da ne bismo trebali dugo čekati na prvu sezonu sadržaja.

Igra

Povezano