Vijesti

Diablo Immortal izlazi u lipnju, čak i na PC-ju uz crossplay

Nakon nekoliko beta testiranja koja su ostavila jako dobar utisak, Blizzard je konačno najavio izlazak pune verzije Diablo Immortala, a veliko iznenađenje je i usporedi izlazak za PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diablo Immortal igramo od 2. 6. na iOS i Android uređajima, u otvorenoj beta verziji stiže i na PC, te izlazi na svim uređajima istovremeno uz cross-play podršku. “Tražili ste, isporučili smo”, poručuju iz Blizzarda, koji je prethodno na upite o PC verziji odgovarao s, karikiramo – “što će vam, pa svi imaju mobitele!”

Bolje nego igranje na Android emulatoru

Zašto se Blizzard predomislio? “Smatrali smo kako naslov dizajniran za mobitele neće opravdati svoje ime na PC-ju, ali s druge strane, znali smo da će mnogi pokušati igrati na emulatorima”, objašnjenje je koje nam se čini sasvim logičnim, dok istovremeno Blizzard ne skriva želju kako želi dosegnuti što je više igrača moguće.

Napredak će se simultano prenositi između svih uređaja, što znači kako Immortal možete igrati kod kuće na PC-ju, a zatim nastaviti s istim likom na WC-u ili u busu do posla. Iz Blizzarda kažu da će kontrole na PC-ju biti slične onima u klasičnim Diablo naslovima. Dakle, kretanje s lijevim klikom na poziciju te izvođenje akcija tipkovnicom, ali kao alternativa postojat će i mogućnost kretanja W/A/S/D tipkama ili kontrolerom. Preduvjeti za novi veliki globalni hit su stvoreni?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano