Vijesti

Potrošio je preko 100 tisuća kuna da dobije 5/5 gem u Diablo Immortalu, pa ga uništio

Kada smo prije dva tjedna pisali o agresivnim P2W miktotransakcijama u besplatnom Diablo Immortalu došli smo do šanse od samo 0.05% da nasumični lootbox izbaci gem od maksimalnih 5 zvjezdica, a sada otprilike znamo i koliki iznos ćete potrošiti ako se nalazite s krive strane spektra sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demonstrirao je to streamer Quin69, koji pokušava dobiti najbolji gem još od dana izlaska, pa sa svojevrsnim gađenjem igra koliko mora igrati da bi mogao otvoriti lootboxove. Dvadeset dana i 25 tisuća novozelandskih dolara poslije konačno ga je dobio.

A zatim i refleksno obrisao igru koju je prethodnih 20 dana igrao s tolikim gađenjem, koja ga je u konačnici koštala iznosa nečijih godišnjih primanja. Međutim, shvatio je da nije ništa napravio s gemom, kao ni sa herojem. Ponovno je instalirao igru, a zatim je, demonstrativno, 5/5 gem zakačio za relativno beskorisni gem od jedne zvjezdice znajući da to ujedno znači i njegovo uništavanje.

Gestikulacija Blizzardu koju ne treba previše objašnjavati.

“Odlazi s mog PC-ja, ne zaslužuješ mjesto na njemu, odje*i”, izlazilo mu je iz usta dok je brisao Diablo Immortal, čemu je prethodilo brisanje heroja sa servera kako se više nikad nebi imao čemu vratiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano