Vijesti

DICE je otkrio fantastični Portal mode koji dolazi besplatno u Battlefield 2042

Ako ste se ikada poželjeli igrati rata, onda ćete doći na svoje jednom kada zaigrate Battlefield 2042 i njegov Portal mode koji je gotovo igra u igri. Portal mode je zapravo jedno ratno igralište gdje vi kreirate pravila. DICE daje samo mape, a sve drugo je na nama. Igrači će imati ogromnu slobodu odlučivanja koliko igrača na mapama žele, koje klase žele, koje puške žele, koja vozila žele ako ih uopće žele. Najluđe od svega je što možete suprotstaviti tehnologiju, oružja i vojsku iz Battlefielda 1942 protiv oružja, vojske i tehnologije iz Battlefielda 2042.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete birati želite li igrati 1 vs 100, ili 20 vs 100. Ili pak želite staviti dva, tri, četiri ili deset igrača u tenk, a njima suprotstaviti 100 igrača koji su naoružani samo puškama i bombama.

DICE je doslovno stvorio igralište gdje je mašta jedina granica. Portal mode će imati ogroman hub gdje ćemo moći odabrati na stotine i stotine različitih mečeva s različitim pravilima, a ako nam se ne svidi ništa što vidimo, naravno da ćemo moći kreirati svoja pravila. Portal mode donosi neke od legendarnih mapa iz prijašnjih nastavaka, a to su redom:

  • Battle Of The Bulge (Battlefield 1942)
  • El Alamein (Battlefield 1942)
  • Arica Harbor (Battlefield: Bad Company 2)
  • Valparaiso  (Battlefield: Bad Company 2)
  • Caspian Border (Battlefield 3)
  • Noshahr Canals (Battlefield 3)

Naravno da će Portal donijeti iz neka od najpoznatijih i najboljih oružja od Battlefielda 1942, Bad Companyja 2 sve do Battlefielda 3. Teško je i opisati što ćemo sve moći raditi jer EA će nam od prvog dana ponuditi besplatno jako moćan editor mape koji je do sada bio dostupan samo developerima igre.

Možemo slobodno reći da bolji community mode Battlefield zasigurno nije nikada imao. DICE nam još uvijek nije otkrio posljednji veliki mode koji nose ime Hazard Zone. Prema svemu što smo do sada vidjeli, zaista vjerujemo da Battlefield 2042 neće oskudjevati sadržajem kao njegov prethodnik.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano