Vijesti

Digital Foundry je odabrao, Ratchet & Clank Rift Apart je igra s najboljom grafikom u 2021.

Specijalisti za grafiku odabrali su naslove s najboljom grafikom u 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednosatnom videu izdvojili su naslove poput Deathloopa, Kene, Resident Evil Villagea, Forze Horizon 5 i drugih, međutim, samo tri igre ušle su u najuži izbor. To su Returnal, Lego Builder’s Journey i grafički najbolja igra u 2021. – Ratchet & Clank: Rift Apart.

“Rift Apart je prvi naslov koji je demonstrirao za što su zaista sposobne konzole nove generacije”, kaže John Linneman. John je impresioniram “nevjerojatnom količinom detalja”, hvali efekte čestica i “vjerojatno najbolje ray tracing refleksije koje smo vidjeli”. Za kraj su zaključili da Rift Apart izgleda bolje od animiranog CGI filma iz 2016.

Indie projekt Lego Builder’s Journey iznenađujuće je pronašao svoje mjesto na listi kao demonstracija modernih grafičkih tehnologija, a Returnal na trećem mjestu impresionirao ih je količinom grafičkih efekata uz fluidan gameplay.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano