Vijesti

Tvorac Returnala postaje ozbiljniji, Housemarque širi studio

Do nedavno indie developer, ovaj finski studio dokazao se u AAA okruženju pod okriljem Sonyja s igrom Returnal. Priželjkivali smo mu velike stvari, a kako se čini, Housemarque ide punom parom u tom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremamo se na prelazak u jedno od najnaprednijih gaming sjedišta u nordijskoj regiji”, stoji u priopćenju. Studio ostaje u glavnom gradu Helsinkiju i bit će, kako kažu, “svjetionik inovacije i kreativnosti” u gaming industriji. Osim što će pratiti sve moderne trendove, a osobito one o ekološkoj neutralnosti, jednom kada se usele iduće godine, novi prostori omogućit će i značajnije širenje ljudstva sa sadašnjih stotinjak developera.

Inače, Housemarque nakon Returnala radi na potpuno novoj igri. Radi se o novom IP-u i njihovoj dosad najambicioznijoj igri dosad. Zasad ne znamo ništa konkretno osim da se vjerojatno radi o igri za jednog igrača. “Probali smo s multiplayerom i nismo bili dobri u tome”, na upit o live serviceu prošle godine odgovorio je suosnivač studija Ilari Kuittinen.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano