Vijesti

Dobit CD Projekta je u padu za 65%, ali šef i dalje tvrdi da će popraviti Cyberpunk 2077

CD Projekt je otkrio kako je neto dobit za prvi kvartal 2021. godine promašila sva očekivanja i pala za nevjerojatnih 65% što je ekvivalent 8,84 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je to tokom službene prezentacije o financijama CD Projekta za prvi kvartal. Ipak, navode kako je tvrtka vidjela rekordno pozitivne priljeve novca. Glavni direktor Piotr Nielubowicz tvrdi da je do pada neto dobiti došlom najviše zbog rada na popravcima i zakrpama za Cyberpunk 2077, a tu su i troškovi razvoja budućih projekata.

Piotr također tvrdi da će Cyberpunk ispuniti obećano i dugoročno zaživjeti na pravi način na konzolama. Tako je predstavljen novi plan izdavanja zakrpi i DLC-ova za ostatak ove i narednu godinu..

Cyberpunk na next-gen konzolama još je uvijek u planu za drugu polovicu godine.

Da bi uopće bili uspješni na konzolama, prvi cilj im je definitivno povratak na PlayStation Store. Tvrde da su u dobrim odnosima sa Sonyjem, te da konstantno surađuju oko povratka Cyberpunka na digitalnu trgovinu.

Piotr otkriva i da postoje timovi koji već sada rade na budućim projektima, ali ne planiraju izlaziti s najavama tako rano kao s Cyberpunkom. Prisjetimo se, Cyberpunk je bio najavljen tokom svibnja 2012. godine, a izašao je osam godina kasnije. Sada je odlučeno kako će buduće projekte najavljivati onda kada budu bliže samom kraju razvoja.

Jeste li već zaigrali Cyberpunk 2077 ili još uvijek čekate zakrpe i next-gen verzije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano