Vijesti

Domaći city builder Patron bit će igriv narednog vikenda za odabrane igrače, streamere i youtubere

Unikatni domaći survival city builder s unikatnim socijalnim mogućnostima već je pokupio prilično pozitivne kritike od strane igrača nakon izlaska demoa na Steamu, a za naredni vikend developeri iz Overseer Gamesa najavila je testiranje jedne od završnih verzija igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući vikend u subotu i nedjelju 17. i 18. 7. šansu za igranje Patrona dobit će neki od popularnijih streamera i youtubera, ali neće se zaobići ni neki od običnih igrača koji su iskazali podršku igri. Za testiranje se možete prijaviti ovdje. Ulogirajte se na Steam i potražite playtest poruku.

Podsjetimo, Patron je bio jedna od zvijezda Steam’s Next Festa na E3 nakon čega ga je na Steam wishlistu pospremilo preko 50 tisuća igrača.

Dakle, narednog vikenda mnogi će igrati jednu od završnih verzija igre, a developeri će iskoristiti feedback svih uključenih za završno poliranje igre čiji izlazak se očekuje 3. 8. ove godine. I to u punoj izvedbi, ne u early accessu.

Patron wishlistajte na Steamu, pratite ga na Twitteru, Facebooku, Instagramu i Discordu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra