Vijesti

Aquatico je survival city builder novog domaćeg studija Digital Reef Games

Nakon iznimno dobro prihvaćenog Patrona, city buildera s tisućama pozitivnih ocjena na Steamu, Overseer Games ovaj puta kao izdavač pomaže novooformljenom studiju Digital Reef Games u novom city builderu, ovaj puta smještenom na dno oceana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ne toliko dalekoj budućnosti, površina Zemlje postaje neplodna pustoš, ali ljudi nisu izgubili nadu, krenuli su na putovanje ispod mora u nadi da će pronaći sigurno mjesto i krenuti iznova”, stoji u opisu Aquatica.

Dno oceana opasno je mjesto, s unikatnim prijetnjama, a sama igra izgrađena je na sad već ustaljenim postulatima žanra. Skupljajte resurse, gradite, širite lance opskrbe i proizvodnje te zadovoljite potrebe žitelja. Samo okruženje stvara priliku za podmornice, dronove, podvodne robote i ostalu maštovitu tehnologiju.

Teaser trailer pobuđuje znatiželju, a dok čekamo konkretniji prikaz i izlazak Aquatica negdje u trećoj četvrtini ove godine, zapratite Overseer Games na Youtubeu, Twitteru i Facebooku te wishlistajte igru na Steamu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano