Vijesti

DOOM Eternal neće imati nikakve mikrotransakcije

DOOM Eternal će biti ogroman hit. To je valjda svima jasno, zar ne? Doom iz 2016. godine bio je odličan, a svi dojmovi igrača koji su igrali oko 3 sata Eternala ističu da kako je DOOM Eternal u svakom mogućem segmentu i bolja igra. I puno duža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelje FPS igara i Dooma čeka prava poslastica, a još više nas je razveselila vijest i potvrda kako igra neće imati nikakve mikrotransakcije. Potvrdio je to kreativni direktor igre Hugo Martin. On je nedvosmisleno potvrdio kako se sve u igri može otključati igranjem, odnosno skupljanjem XP-a i riječ je o kozmetičkim stvarima koje nemaju nikakav utjecaj na sam gameplay igre.

There is no store. Nothing u can unlock in eternal with XP has anything to do with player abilities or content that would impact your game in anyway. The only thing u can unlock with XP is COSMETICS. These cosmetics have no impact on how u play, they just look cool. Eternal is a $60 game, not a free to play game or a mobile game – we are giving u a complete experience with no store just like you’d expect. 

DOOM Eternal stiže već 20.3. na PC, PS4, Xbox One te kasnije na Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano