Vijesti

Druga sezona za Diablo 4 odgođena u posljednji trenutak, a zatim izdana uz ogromne probleme. Ali ima pozitivnih stvari

Kada smo vidjeli trailer za drugu sezonu Diabla 4, koji bi tobože trebao prikazati sva poboljšanja, a ustvari je bio prepun grešaka, bilo nam je jasno da se u Blizzardu događa nešto neobično. Međutim, kompanija koju je prošli tjedan kupio Microsoft inzistirala je kako je sve u redu, da bi jučer zbog tehničkih problema odgodila sam izlazak za kasnije tog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati poslije Season of Blood ipak je krenuo, međutim, uz brojne poteškoće, od nemogućnosti igranja između platformi, do grešaka s sezonskim nagradama i battle passom općenito, ali i vizualnim nedostatcima poput placeholdera za novu opremu. Premda je sezona očito započela i najveći fanovi već mahnito leveluju svoje likove, nemaju svi isto iskustvo igranja i proći će još nekoliko dana prije nego što sve profunkcionira kako bi trebalo.

Sadržajno sjajna ekspanzija

Međutim, nije sve loše. Dapače, velika većina igrača hvali ekspanziju, osobito u kontekstu sadržaja. Mountovi su popravljeni, lebde po mapi bez zapinjanja i okretniji su, a različiti mountovi se sada i različito osjećaju i praktički više ne postoji zamjerka s te strane.

Igrači navode kako je nova sezona i teža za igranje, ali u pozitivnom smislu, zabavnija, prvenstveno zbog novih vampirskih neprijatelja. A onda su tu i brojna poboljšanja u vidu manjeg gubljenja vremena po izbornicima. Jednom kada se ispegla tehnički dio igre, a osobito mrežni, Diablo fanove čeka nekoliko zabavnih tjedana i mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano