Vijesti

Drugi više ne mogu pratiti vaše Warzone statistike (ako to ne želite)

Odzvonilo je 3rd party siteovima i aplikacijama za prikupljanje statistika igrača u Warzoneu. Izgleda da je Activisionu dozlogrdilo slušati primjedbe na način na koji se igrači povezuju u lobbyje, budući da ste upravo preko eksternih aplikacja mogli saznati više statistika među igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovakva poruka sada će vas dočekati na stranicama koje prate Warzone statistike.

Neke druge igrače jednostavno je bilo sram da drugi znaju koliko su loši, a sada su Activision i Raven stali na kraj svemu. Svi vaši profili od prošlog vikenda nedostupni su preko API-a svim trećim zainteresiranim stranama. To ujedno znači da se nećete moći informirati o igračima koji su igrali s vama i protiv vas u lobbyjima na popularnom (ali neslužbenom) Cod Trackeru.

Sada je svim igračima ponuđena postavka unutar profila putem koje mogu drugima dopustiti ili zabraniti pristup u njihove statistike. Zadana postavka je Friends + Tournaments, što znači da vanjske aplikacije nemaju pristup vašim podacima, ali prijatelji imaju.

Svojim postavkama možete pristupiti i preko weba ovdje.

Kako biste svoj profil otvorili svima, u padajućem izborniku odaberite All, a kako biste zabranili svima, pa i prijateljima, odaberite None.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano