Vijesti

EA bira najbolje nogometaše u 2022. Među 100 nominiranih 4 Hrvata

Electronic Arts je prestavio popis od 100 nominiranih nogometaša od kojih će igrači odabrati njih ukupno 11 u najbolju momčad godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među 100 najboljih nogometaša na svijetu EA je uključio četvoricu Hrvata. To su Gvardiol, Modrić, Brozović i Perišić, a Livakoviću je, rekli bismo, nanesena velika nepravda jer ga nema među 10-oricom najboljih golmana. Dodajmo da Srbija ima tri nominirana, Vlahovića, Kostića i Milinković-Savića, najbolji klubovi su Real Madrid i Manchester City s osam igrača na listi, a ukupno ih je čak 30 iz Premier lige.

Budući da biraju gameri, ovaj će se izbor, kao i svake godine dosad, svesti na natjecanje u popularnosti. Doduše, u ovu se TOTY momčad neće uspjeti provući Cristiano Ronaldo kao što je to učinio prošle godine. Ove godine novi igrač Al Nassra nije nominiran među 100 najboljih.

Glasovanje se otvara sutra u 17 sati, zatvara u četvrtak 19. 1., pa je za očekivati negdje u petak izlazak TOTY kartica s najboljim igračima prethodne sezone. Hoće li se među najboljih 11 pronaći i neki naš igrač?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano