Vijesti

EA će uskoro oživjeti jedan već uhodani stari IP: Možda Dead Space?

Kada taj čovjek priča, obično je u pravu. Upućeni i pouzdani (makar ga u posljednje vrijeme malo zezaju) urednik GamesBeata Jeff Grubb ima novu glasinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojem posljednjem podkastu otkrio je kako će EA-ov Motive 22. 7. na novoj prezentaciji izdavača otkriti najnoviju igru. “Bit ćete zadovoljni, radi se o oživljavanju već uhodanog IP-a”, tvrdi Grubb.

Podsjećamo, radi se o studiju kojeg je EA osnovao za Jade Raymond (kreatorica Assassin’s Creeda, sada partnerica Sonyju u novom studiju), a kojeg je netom zatim zbog neslaganja napustila. Motive je prošle godine izdao svoju prvu igru, dosta dobri Star Wars: Squadrons, ali Grubb nije otkrio je li upravo Star Wars tema nove igre.

Ono što znamo iz izjava developera i čitanja između redova, studio radi na nekoliko novih projekata, a za jedan od njih prilično smo sigurni da je baš Star Wars igra.

Međutim, ono što se po nama najbolje uklapa u gabarite naslova je zaboravljeni Dead Space serijal. Gašenjem Visceral Gamesa Dead Space je stao na broju 3, a radi se o serijalu koji i danas broji gomilu fanova te čija bi najava nastavka bila prava bomba. Ne zaboravimo ni da je Visceral studio usko radio s EA Motiveom po njegovom pokretanju 2015., imaju dosta dodirnih točaka i sada nam ne preostaje ništa drugo nego čekati 22. 7.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano