Vijesti

EA je potvrdio da novi NFS stiže do kraja godine

Još u svibnju Electronic Arts je na svojim stranicama službeno objavio kako je novi Need for Speed u razvoju i da ćemo ga igrati ove godine. Međutim, od onda je prošlo već tri mjeseca, evo stiže i kolovoz, jesen je blizu, a nismo dobili još nikakve konkretne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, posumnjali smo kako se nešto gadno dogodilo u razvoju igru, jer ovo je baš neobično za EA, no kroz jučer objavljeno financijsko izvješće su nas demantirali.

U financijskom izvješću stoji kako će u trećem kvartalu (od 1.10. do 31.12.), uz već ranije najavljene Star Wars Jedi: Fallen Order i NBA Live 20 izaći i novi Need for Speed i Plants vs. Zombies.

Mi bismo manje Paybacka, a više klasike.

Kad EA nešto najavi svojim ulagačima onda računajte da je to ugravirano u kamen. To je svetinja. Doduše, kad novi NFS nebi izašao ove godine bila bi to svojevrsno katastrofa, jer upravo ove godine čitavi serijal slavi čak 25. rođendan.

U skladu s rođendanskim raspoloženjem novi NFS bi se, prema najavama, trebao vratiti srži serijala – automobilima i njihovoj kustomizaciji. KUSTOMIZACIJI!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano