Vijesti

Potvrđen je novi Need for Speed: “Izazvat ćemo racing žanr”

Unbound je vratio Need for Speed u život. Premda s nekim rubnim dizajnerskim odlukama, posljednji NFS developera iz Criteriona konačno je imao glavu i rep te i danas sjajno funkcionira kao cjelina, stoga jedinog smisla ima nastaviti dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva tjedna naišli smo na indikaciju kako je idući Need for Speed remake Most Wanteda, ili u najmanju ruku nešto što ima veze s Most Wantedom, a što god bio novi NFS upravo smo dobili potvrdu da postoji. I to kroz oglas za posao kojeg je Criterion postavio na Linkedin.

“Ponosni na povijest rada na omiljenim franšizama poput Battlefielda, Star Wars Battlefronta i Burnouta, sada izazivamo konvencije racing žanra kako bismo Need for Speed franšizu podigli na novu razinu”, stoji u oglasu. I ovaj NFS bit će open world iskustvo i to je zapravo sve što smo uspjeli saznati o igri.

Ovisno kakvog ste karaktera, oglas možete iščitati pozitivnije ili skeptičnije. Ostaje dojam kako Criterion, umjesto kopiju istog, želi isporučiti svojevrsnu evoluciju serijala, a mi nemamo ništa protiv ako nastave nadograđivati formulu Unbounda. Po nekom nepisanom pravilu, novi Need for Speed očekujemo negdje u drugoj polovici iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano