Vijesti

Opet se priča o remakeu Most Wanteda, ovaj put ima temelja za to

U posljednjih nekoliko godina leakeri i insajderi su nemali broj puta javljali o navodnom remakeu Need for Speed: Most Wanteda. Dosad su tvrdnje tog tipa dolazile bez konkretnog zaleđa, ali sada je drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveznica je glumica Simone Bailly, koja je 2005. u originalu igrala partnericu narednika Jonathana Crossa. Na Twitteru je vjerojatno preuranjeno otkrila kako remake Most Wanteda izlazi u 2024., pa upitala pratitelje tko bi je volio gledati u reprizi. No, izgleda da je ubrzo potom shvatila grešku, pa je objava obrisana, međutim, trag je ostao.

Objava je brzo obrisana.

Objava je obrisana, ali odgovori se i dalje vide i, možete provjeriti i sami, svi su oduševljeni idejom o povratku Most Wanteda. Međutim, ako se Most Wanted vraća, što ćemo s Unboundom? NFS je prošle godine krenuo nešto drugačijim smjerom, koji je pritom i jako dobro prihvaćen, pa bi bila šteta da se serijal opet pogubi. I to baš kada je ponovno uhvatio neku (dobru) nit.

Kako bilo, sumnjamo da će itko biti razočaran povratkom Most Wanteda. Radi se o jednoj od najomiljenijih NFS jurilica, a samo ime garantira Electronic Artsu višemilijunsku prodaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano