Vijesti

EA je službeno najavio UFC 5 igru

O novoj UFC igri priča se sad već godinama, najkonkretnije je to bilo u okviru ljetnog izlaska ove godine, a premda neće izaći u ljeto, konačno je uslijedila konkretna najava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, EA je otkrio kada će uslijediti konkretna najava. To će biti negdje u rujnu ove godine, a zasad znamo samo naslov. Zanimljivo, najava novog UFC-a gotovo u dan se poklopila s najavom velikog MMA okršaja, onog između našeg Stipe Miočića, najvećeg UFC teškaša svih vremena, te Jonesa Bonesa, najvećeg UFC borca uopće.

Od posljednjeg UFC naslova prošlo je tri godine, a za razliku od nekih drugih sportskih naslova Electronic Artsa, svaki novi UFC sa sobom je donio relativno velike promjene. Isto možemo očekivati i od petice, koja će, osim grafičkog odmaka, sigurno donijeti i poboljšanja igrivosti, a konkretno po pitanju animacije boraca koje su se u prethodniku doimale drvenima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano