Vijesti

EA je uklonio Titanfall s digitalnih trgovina, više ga ne možete kupiti

Već nekoliko godina serveri originalnog Titanfalla nalaze se pod udarom hakera. DDoS napadi su redoviti, a ponekad se prelijevaju i na ostale Respawnove igre poput Apex Legendsa i Titanfalla 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su iz Respawna godinama tepali prvom Titanfallu i njegovim fanovima “da su DNA studija”, gruba činjenica je da battle royale Apex Legends donosi novac i nije im se isplatilo odvojiti dio ljudi koji bi zakrpali propuste u Titanfallu.

Ne isplati se popravljati

Titanfall je stoga jako često neigriv, a sada je konačno pronađeno kompromisno rješenje. Odlučeno je da se Titanfall zauvijek povlači iz prodaje, a serveri će ipak ostati upaljeni “posvećenim obožavateljima”. Budući da je Titanfall naslov koji se promovira kao online multiplayer, a jako često ga je nemoguće igrati, EA i Respawn ovim potezom spriječili su potencijalne sudske tužbe.

Od jučer Titanfall više ne možete kupiti na digitalnim trgovinama, a s EA Play servisa on će biti uklonjen za 3 mjeseca. Ipak, studio ne odustaje od serijala.

“Titanfall je jezgra našeg DNA-a i ovaj nevjerojatni univerzum će nastaviti postojati”, uvjeravaju nas. Iza Titanfalla, prvog naslova ovog studija, tako će ostati tek “Mostly Negative” ocjene na Steamu, što ova igra nikako ne zaslužuje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano