Vijesti

EA-ova korisnička podrška poklanjala je račune najboljih FIFA igrača hakerima, ostali su bez svega

Nekoliko popularnih FIFA Ultimate Team igrača javno se požalilo kako su ostali bez svojih EA računa. Hakeri su ispraznili sve vrijedno, međutim, zanimljiv je način na koji su se uopće dokopali računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hakeri, koji uopće nisu hakeri, već prevaranti poput Di Capria iz Catch Me If You Can, s liste najboljih FUT igrača izabiru mete, a zatim uvjeravaju EA-ovu korisničku podršku da su upravo oni vlasnici računa.

Budući da istovremeno nisu imali pristup emailu za validaciju, EA-ove agente uspjeli bi uvjeriti upornošću. Metoda “dosađuj dok ne upali” rezultirala je i krađom najbogatijeg FUT igrača – FUT Donkeya koji je, poput ostalih, imao aktiviranu i 2FA zaštitu.

FUT Donkey je u međuvremenu uspio dobiti svoj račun natrag, međutim, totalno je ispražnjen. Nema coinsa ni igrača, stoga je najavio pravne postupke protiv EA. Izvjesno je, napravit će to i ostali popularni FUT TOP 100 igrači poput NickFRTM-a, Trymacsa, Joao Seleire, pa čak i profesionalnog igrača Valentina Rosiera… Svi oni također su ostali bez svega.

“Svjesni smo recentnih neovlaštenih preuzimanja igrača i trenutno istražujemo slučaj”, EA je kratko komentirao slučaj britanskom Daily Mirroru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano