Vijesti

Next-gen Battlefield igramo na jesen, na proljeće prvi prikaz: “Nikad veće bitke, nikad više igrača”

Povodom objave financijskih rezultata Electronic Arts se osvrnuo na godinu koja je pred nama. “U 2022. očekujemo nastavak rasta prije svega vođen izlaskom novog Battlefielda”, poručili su investitorima prije nego što su otkrili nove informacije o igri.

Prema informacijama koje smo iskopali iz dugog i većinom dosadnog financijskog izvješća, Battlefield se vraća sveopćem vojnom ratovanju. U prijevodu, nakon izleta u Prvi i Drugi svjetski rat, Battlefield se vraća u moderno doba, što ne isključuje ratovanje u Vijetnamu.

Novi Battlefield, nazovimo ga Battlefield 6 trebao bi iskoristiti prednosti novih konzole, a nedvosmisleno je potvrđeno – multiplayer ratovanje donosi bitke s nikada više igrača. Što je u biti potvrda nedavnih glasina o 128 igrača na mapama.

EA dodatno navodi kako developeri iz DICE-a pripremaju nikada više destrukcije, vozila i oružja. Razvoj novog Battlefielda navodno napreduje bolje od zadanog i igrat ćemo ga na jesen ove godine.

Dakle, više konkretnih informacija i prve prikaze očekujemo na proljeće, a novi Battlefield igrat ćemo na jesen. Budući da se u nekoliko navrata spominju next-gen konzole i širina nikad prije viđena u Battlefield igrama, možemo pretpostaviti kako će novi Battlefield zaobići konzole stare generacije.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close