Vijesti

EA-u ste kupnjom FIFA paketića zaradili preko 6 milijardi dolara u par godina

“Nisam nikada potrošio niti kune na to smeće” – F.T. “Radije bih si osjekao onu stvar nego dao novac na to s*anje” – H.P.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su dvije najčešće laži koje je svaki FUT igrač izrekao jer da nikada ne kupujete paketiće, EA se sada ne bi kupao u novcu i to samo od MAKROtransakcija koje generira FUT. FIFA Ultimate Team je najpopularniji sportski mode koji se ikada pojavio u bilo kojoj sportskoj igri i jasno je kako je EA našao svoju “platinastu koku”. Zlatna je odavno premašena.

Od 2015. godine pa sve do kraja 2020. godine, EA je zaradio više od 6 milijardi dolara. Samo od paketića. Zanimljivo je vidjeti koliko smo u samo 5 godina napredovali, pa je u 2015.godini EA od paketića zaradio samo $587 milijuna, a 2020. godine čak $1.49 milijardi dolara.

https://twitter.com/blakeir/status/1359239820422356995?s=20

Ako se pitate nekada zašto je FIFA gotovo svake godina ista igra, odgovor je jednostavan – FUT. Zašto bi EA trošio vrijeme i resurse na konkretan gameplay kad mu je puno bitnije napraviti manju promjenu u FUT sustavu i to je sasvim dovoljno za uspjeh igre!? Sigurni smo da će ova godina biti još uspješnija za paketiće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano