Vijesti

eFootball je odgođen sve do proljeća iduće godine, ništa od Creative Teama u četvrtak

Trebali smo ga igrati od idućeg četvrka, ali nećemo, Konami je odgodio izlazak nasljednika PES-a sve do proljeća iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i bolje da jest, jer svojevrsna demo verzija s 9 klubova i 6 stadiona bolje da nije izašla. Nazire se potencijal, ali čitavo iskustvo je narušeno brojnim bugovima, glitchevima i čudnim odlukama developera.

v. 1.0.0. nadogradnja u četvrtak 11. 11. trebala je isporučiti perjanicu eFootball nogometnog iskustva. Creative Team mode u kojem bismo gradili vlastite momčadi s pravim nogometašima, a zatim se natjecali s drugim igračima u virtualnim ligama i turnirima.

Potrebno nam je dodatno vrijeme

“Nažalost, zaključili smo da nam je potrebno dodatno vrijeme kako bismo isporučili proizvod razine kvalitete koji će ispuniti vaša očekivanja”, poručili su na službenoj stranici. Onima koji su prednaručili (pre)skupe pakete mikrotransakcija dobit će povrat novca.

Memove i (potpuno zasluženu) sprdanciju na stranu, poučeni desetljećima iskustva naučili smo da je svaka odgoda u konačnici dobra. Svima je jasno da eFootball ne ide u dobrom smjeru, a dodatnih pola godine moglo bi biti dostatno za povratak kralja.

Ipak, u četvrtak možete očekivati nadogradnju trenutačne verzije eFootbala koja bi trebala ispraviti “brojne probleme”, a do izlaska pune verzije igre Konami će nastaviti isporučivati zakrpe osnovnog iskustva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano