VijestiZanimljivosti

EGS je slučajno prodavao FIFA-u 23 za par kuna. Ako ste ju upecali, narudžba neće biti poništena

Prije nekoliko tjedana Epic Games Store je greškom postavio cijenu prednarudžbe FIFA-e 23 za samo 5 indijskih rupija. Vijest se brzo raširila internetom, mnogi su uspjeli iskoristiti grešku, a EPIC se o svemu nije očitovao sve dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste se i vi pronašli među onima koji su FIFA-u 23 prednaručili za ekvivalent od pola kune, imamo dobre vijesti. “Pogreška je naša i želimo poručiti da ćemo ispoštovati sve prednarudžbe ostvarene po toj cijeni”, stoji u mailu kojeg je Epic poslao svim kupcima.

Email su potpisali Epic Games Store i Electronic Arts, pa je zapravo nejasno tko će pokriti troškove. Ali nije ni bitno. A možda nisu trebali, jer primjerice, Sony i Valve su nedavno u pravila korištenja ubacili stavku prema kojoj mogu poništiti kupnje, čak i ako je pogreška njihova.

A mi se još uvijek ponekad sjetimo Hitman Absolutiona kojeg su kupci iz Hrvatske 2012. greškom mogli kupiti za 60-ak kuna, što je Sony naposlijetku uredno ispoštovao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano