Ekskluzivni PlayStation sadržaj za Hogwarts Legacy dolazi na druge platforme

Bliži se prva godišnjica izlaska Hogwarts Legacyja, igre koja je obilježila prethodnu godinu masovnom prodajom, većom čak i od Call of Dutyja te EA Sports FC-a, što je osobiti uspjeh kojem je u posljednjih 20-ak godina još pošlo za rukom jedino Rockstaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istekom prve godine očito ističe i ekskluzivni dogovor kojeg Warner Bros ima sa Sonyjem, pa ekskluzivni sadržaj za PlayStation više ne mora nužno ostati ekskluzivan. Prije svega tu mislimo na mračni i neobični Mind Your Own Business quest, mnogima jedan od najboljih u igri, a potom i ono što otvara njegovo rješavanje – posjedovanje vlastite trgovine u Hogsmeadeu.

Međutim, PlayStation sadržaj na druge platforme neće doći odmah na prvu godišnjicu izlaska, već tek negdje na ljeto. Na ljeto će ga popratiti i kompletno novi sadržaj te dodaci, a koji točno, Warner Bros Games i studio Avalanche otkrit će u narednim mjesecima. Možda prva velika ekspanzija? To bi svakako imalo smisla.

Inače, uoči prvog rođendana Hogwarts Legacy je prebacio 24 milijuna prodanih kopija na svim platformama. Impresivno, jelda?