Elden Ring prodan je već u 12 milijuna primjeraka

Poslije Call of Duty i FIFA naslova, Elden Ring je najprodavaniji naslov unatrag nekoliko godina. Sada se izdavač pohvalio kako je u tek tri tjedna prodaje postigao prodaju od preko 12 milijuna primjeraka, što je nevjerojatan poduhvat za jednu souls igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo u Japanu Elden Ring prodan je u preko milijun komada. “Zapanjujuće je vidjeti koliko ljudi igra Elden Ring”, kaže njegov kreator, a ujedno i predsjednik From Softwarea. Čak je i njega iznenadila popularnost igre, a posebno se zahvalio George R. R. Martinu, svjetski poznatom piscu (Pjesme leda i vatre) koji je pomogao napisati mitološku priču.

Daleko najpopularnija Fromova igra

Samo za usporedbu, Sekiro, From Softwareova prethodna najprodavanija igara isporučena je u 5 milijuna primjeraka u prvih godinu dana prodaje, a Dark Souls 3 je nakon četiri godine prodan 10 milijuna puta.

Ako ste i vi uzbuđeni ovim naslovom koji se događa jednom u generaciji, posjetite nas na forumu. Svi igraju i pričaju o Elden Ringu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS