Vijesti

Ellie iz The Last of Us TV serije kaže da neće razočarati gamere

Za razliku od Netflixove TV serije čiji producenti i glavni glumci nisu upoznati s igrama, Bella Ramsey i Pedro Pascal kao Ellie i Joel u nadolazećoj TLoU TV seriji barem donekle cijene gamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bella, koju većina vas pamti kao Lyannu Mormont iz Game of Thronesa, razumije skeptične igrače. “Znam da su mnogi zabrinuti, ali mislim da će ljudi voljeti našu adaptaciju. Kada vam je nešto tako dragocjeno kao gledatelju, kao igraču, naravno da ćete biti zabrinuti”, Bella pokušava umiriti fanove.

“Iskreno mislim da će se ljudima svidjeti. U velikoj mjeri prati emocije iz igre, serija na taj način poštuje igru, ali adaptacija udiše i novi život”, kaže, a zatim otkriva i kako će serija temeljitije istražiti neke lokacije koje nisu bile toliko zastupljene u igri. Uostalom, da gameri mogu biti mirni ukazuje i to što je kao jedan od direktora na seriji radio i sam tvorac The Last of Usa Neil Druckmann.

Ususret TV seriji koja se očekuje negdje početkom 2023., 2. 9. izaći će remake The Last of Usa za PS5. I dok prikaz ne otkriva velike gameplay promjene, developer iz Naughty Doga tvrdi kako gameplay “nema veze s onim s PS3”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano