Vijesti

Developer tvrdi da gameplay remakea The Last of Usa nema veze s onim na PS3

Nakon 10-minutnog predstavljanja svih elemenata remakea The Last of Usa uoči njegovog izlaska 2. 9. najveća skepsa je nastala oko gameplaya koji izgleda praktički identično kao što je izgledao na PS3 u originalu te na PS4 u remasteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se mnogi ne slažu kako remake The Last of Usa za PS5 ne vrijedi traženih 80 eura, vjerojatno ni prednarudžbe nisu brojne koliko se Sony nadao, a mnogi pokušavaju dobiti odgovor direktno od Naughty Doga. Što je s gameplayem?

Odgovor je konačno dao u posljednje vrijeme prilično vokalni Jonathan Benainous. “Ljudi se žale na igrivost gledajući video, ali nitko zapravo nije držao kontroler”, požalio se tipu koji je komentirao kako (samo) zapanjujući vizuali nisu vrijedni pune cijene.

“Igrajući obje, PS3 i PS5 verzije su neusporedive”, tvrdi Benainous, koji ima i opravdanje za izostanak jedne gameplay mehanike iz The Last of Us Part II. “Što se tiče ležanja, ono bi jednostavno pokvarilo igrivost budući da okolina u originalu nije izgrađena s tom mehanikom na umu.”

Iako ne izgleda tako, možda se remake The Last of Usa zaista igra drugačije. Srećom, tu su recenzije, sve ćete saznati uoči izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano