Esport

Justin Wong nagradio pobjednika lokalnog Strive turnira bitkom za pamćenje

Regionalna zajednica igrača BOSS je 17. 7. 2021. organizirala Strive online turnir. Za sve upućene u lokalnu FGC scenu, ovo ne bi bila novost, no ovaj turnir je imao posebnog tajnog gosta. Turnir je završio pobjedom Homeboya, domaćeg igrača Potemkina i Nagoa, no to nije bio kraj nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Homeboy je ubrzo imao posebnu čast igrati protiv Justin Wonga, živuće legende virtualnih borbenih arena. U napetom okršaju Homeboy je uspio dobiti jednu rundu, no Justin-sensei je ipak nadmoćno prevladao u ostatku meča sa svojom trenericom dupina May – na oduševljenje svih prisutnih.

Wong je u kratkom intervjuu nakon meča naglasio važnost zajednica poput BOSS-a i prisjetio se svojih početaka u sličnim uvjetima: „Znam da je moje ime sada na cijeni, ali i znam odakle dolazim – ja sam prvo član borilačke zajednice. Jednostavno rečeno, volim igrati igre!” Skromne riječi velikana kao vjetar u leđa našim igračima!

Za više detalja o samom turniru pogledajte smash.gg bracket, pogledajte cijelu snimku turnira na YouTubeu, a za još daljnjih događanja i posebnih gostiju pridružite se BOSS zajednici na njihovom Discord serveru. Naravno, legendu Justina možete pratiti na njegovim društvenim mrežama. Još niste sigurni je li Strive za vas? Srećom, imamo recenziju. (Spojler, super je!)

Povezano