Vijesti

Evo od kad se može skidati Modern Warfare alpha, a od kad igrati

Call of Duty: Modern Warfare će biti dostupan za igranje ovog vikenda ekskluzivno na PlayStationu 4. Ako već niste znali od ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će dostupan Gunfight, brzi mode u kojem 2 protiv 2 igrača igraju za pobjedu na 5 dobivenih rundi. U svim dosadašnjim prikazima Gunfight izgleda prilično zabavno, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog vikenda, posebice u društvu prijatelja.

Dostupno će biti pet mapa od koje dvije dosad još nismo imali prilike vidjeti u gameplay prikazima:

  • Docks
  • Speedball
  • King
  • Pine
  • Stack

I to nije sve. Developer Infinity Ward je najavio kako će se kroz vikend dodavati novi sadržaj u igru. Novi modeovi? Nove mape? Ne bismo isključili, posebice nakon što je to bio slučaj prošle godine s Black Ops 4.

Dobili smo i službena vremena početka. Modern Warfare alpha će se moći skidati tek od petka u 16 sati, a serveri se otvaraju u 19 sati. Još je nepoznato kolika će biti “težina” igre, ali s obzirom na širinu, pretpostavljamo da neće biti više od 15-ak GB. Svakako javimo i kad dobijemo taj dodatak.

Za razliku od bete koja kreće u rujnu, kako biste igrali alphu ovaj vikend ne trebate nikakve posebne kodove ni prednarudžbe. Ne trebate čak ni aktivnu PlayStation Plus pretplatu. Dovoljno je samo biti spojen na internet.

Igra

Povezano