Vijesti

Evo što sve dolazi u drugoj sezoni Warzonea i Vanguarda

Nakon poduže odgode, nova sezona za Vanguard i Warzone izlazi u ponedjeljak 14. 2., a sada je objavljeno što sve dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fokus druge sezone postavljen je na oklopnu mašineriju i kemijska oružja, pa će tako premijeru doživjeti tzv. Nebula V municija. Municija je identična regularnoj, međutim, po ubijanju protivnika ona ispušta oblak otrovnog plina. Otrovan plin identičan je onom izvan kruga, pa će prijateljski operator trebati dobro razmisliti hoće li oživljavati kolegu.

Tu su i Nebula V bombe. Pronalazit ćemo ih iznimno rijetko u obliku zaključanog kovčega. Po aktivaciji također ispušta oblak otrovnog plina, koji se tokom naredne dvije minute širi na veće površine.

Filter zraka omogućit će vam zadržavanje u otrovnom oblaku.

Kao sredstvo kojim ćemo kontrirati novim kemijskim oružjima tu je prijenosna stanica za dekontaminaciju. Po aktivaciji ona filtrira zrak u bližoj okolini, što pruža prozor od nekoliko sekunda za različite nove taktike.

Oklopni kamioni dizajnirani za transport navedenih kemijskih supstanci praktički su neuništivi. Oni poput vlaka u Verdansku samostalno navigirani kruže mapom, strojnice pucaju na svakoga tko im se približi, a ako ih uspijete uništiti bit ćete nagrađeni vrijednim lootom.

U Warzoneu će Caldera dobiti nove interesne točke poput Chemical Factoryja te ispod njega postrojenja za istraživanje. Obje lokacije navodno skrivaju vrijedan loot, a unutar oba postrojenja su veće šanse da ćete pronaći kemijska oružja.

S drugom sezonom stiže i novi tip aviona – bombarder. Bombarder može uništiti i loadout dropove, pa će operatori dobro promisliti kako im pristupati. Pritom ostaju i klasični avioni, a oba će moći uništiti tzv. Redeploy Balloon, balon koji će vas, kad skočite na njega, odbaciti visoko u zrak i tako omogućiti brzu promjenu pozicije.

Nova vrsta aviona trebala bi nebo učiniti zanimljivijim, a one na tlu jednim manjim dijelom osloboditi muke.

Tu su i dva nova vremenski ograničena modea. Caldera Clash je mode nastao po uzoru na na nekadašnje Clash i Warzone Rumble modeove s Verdanska. Možete odabrati oružja iz bilo kojeg Call of Dutyja od Modern Warfarea pa do Vanguarda, a dalje dva tima od 48 igrača igraju nešto poput klasičnog Team Deathmatcha – pobjednik je tim koji skupi više bodova (killova) u zadanom vremenu.

Za razliku od Caldera Clasha, Rebirth Iron Trials stiže kasnije tokom sezone, a Activision ga opisuje kao “hardcore mode za battle royale fanove”. Ukupno 40 operatora u timovima po dva igraju isključivo s Black Ops Cold War oružjima i opremom, ali uz promjenu pravila poput duljeg TTK (time to kill).

Više o svim novostima druge sezone, a posebno za klasični Vanguard možete pronaći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano