Vijesti

Fallout 4 izlazi u next-gen izdanju na PS5, XSX/S i PC

Fallout 4 po njegovom izlasku 2015.u pamtimo kao jedan od tehnički najzahtjevnijih naslova (čitaj: neoptimiziranijih) na konzolama prethodne generacije. Zadovoljili smo se tada s igranjem u ispod 30 FPS-a, zadovoljavamo se i danas čak i na novim konzolama, ali nećemo još dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bethesda je povodom 25. godišnjice najavila besplatnu nadogradnju za Fallout 4 na PlayStationu 5, Xbox Series S i X te PC-u. Negdje u 2023. Fallout 4 dobit će teksture 4K rezolucije te grafičke modove od kojih će jedan prioritizirati igranje u 60 FPS-a nauštrb detalja.

Pozdravljamo odluku danas Microsoftove Bethesde da u sve uključi i PlayStation igrače, a koji bi mogli dodatno profitirati budući da se Fallout 4 nalazi unutar PlayStation Plus Collectiona. Što znači da će desetine milijuna PS+ pretplatnika moći igrati posljednji singleplayer Fallout u novom ruhu potpuno besplatno.

Fallout 4 će tako krenuti Skyrimovim stopama, a Bethesda će imati plodonosnu 2023. budući da uz ovo reizdanje još planira lansiranje Starfielda i Redfalla.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano