Vijesti

Fanovima se ne sviđa naslovnica Street Fightera 6

Iako danas većina igrača kupuje digitalne izvedbe igara, Street Fighter je jedan od onih serijala s dugogodišnjim stažom, s relativno starijom bazom igrača koji u relativno visokom omjeru još uvijek kupuju fizička izdanja igara. A naslovnica za Street Fighter 6 svima je čudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je na The Game Awardsu zakazao datum izlaska za 2. 6. 2023. te prezentirao novi trailer, Capcom je pokazao box art Street Fightera 6 koji je, u najmanju ruku kontroverazn. Fighter Luke, nakon očito dobivenog meča, visoko podiže desnicu te pritom izvodi čudnu grimasu zbog kojeg su neki mislili da se dizajneri šale.

Među fanovima se tako širi twit jednog kreatora koji kaže da je ovo najgori box art u povijesti serijala, a zasad se s njim složilo preko 8 tisuća ljudi.

Mnogi se pitaju i zašto je Luke dobio toliku pažnju na naslovnici, kada postoje puno bolji likovi, priznatiji među fanovima. Pa iako naslovnica nije sjela brojnima, to ne znači da se novom Street Fighteru loše piše. Iz prvog zatvorenog testiranja stižu uglavnom pozitivni dojmovi, za nekoliko dana slijedi novo testiranje, a šestica je zakazana za 2. 6. iduće godine za PC, PS4, PS5, XONE, S i X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano