Vijesti

Street Fighter 6 predstavio je novu fightericu i jednu povratnicu

Bliži se premijera Street Fightera 6 koji će prije svega iznenaditi Story modom koji će posjetiti urbani Metro City (New York) i još nekoliko lokacija, a Capcom je sada predstavio nove likove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, njih dvoje, jednu povratnicu i jednu potpuno novu fightericu. Hitra bajkerica uglađenog stila Juri vraća se u akciju nakon 12 godina. “Juri ostaje tragač za uzbuđenjem koji uživa u uništavanju svojih neprijatelja. Prije je njezin glavni motiv bila osveta protiv M.Bisona, a nakon njegovog pada u SF5 sada čeka sljedeće uzbuđenje”, Capcom opisuje Juri.

Nova pridošlica je dijete ulice Kimberly vična zračnim akrobacijama, a prijenosni kazetofon otkriva njezinu zaluđenost pop kulturom 80-ih.

Za razliku od Street Fightera 5, šestica simultano izlazi na PlayStationu, Xboxu i PC-ju negdje iduće godine, a u narednim tjednima očekujte prikaze novih i starih heroja i herojina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano