Vijesti

Pogledajte kako izgleda igranje s vlastitim fighterom u Street Fighteru 6 i zaigrajte demo već danas

U susret izlasku početkom lipnja, Street Fighter 6 dobio je demo, prvo na PlayStation konzolama, a potom kasnije drugi tjedan i na drugim platformama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demo je dostupan svima, a igrači imaju mogućnost trenirati s Ryuom i Lukeom te isprobati World Tour kampanju za jednog igrača, a u sklopu Fighting Grounda mogu igrati u 1 na 1 te Extreme Battle modovima. Demo na PC-ju i Xbox konzolama kreće 26. 4. Ako je suditi prema zatvorenom testiranju u koje nas je Capcom pozvao krajem prošle godine, čeka vas jedno lijepo iskustvo.

Povodom izlaska demoa, Capcom je pokazao i gameplay iz World Toura u koji ćete se uputiti ne kao jedan od standardnih fightera, nego kao potpuno novi lik – avatar kojeg ćete sami kreirati. Po prvi put ikad u Street Fighteru, kampanja na dlanu pruža open world lokacije. Istraživat ćete, nailaziti na nevolje, učiti nove poteze i… raditi selfije s NPC-evima.

Zanimljivo, avatara iz kampanje možete preseliti u Battle Hub i tamo se boriti s avatarima drugih igrača. Tamo možete koristiti sve poteze, kombinacije i skillove naučene u World Touru, a kako sve to izgleda, pogledajte u traileru ispod.

Street Fighter 6 zakazan je za 2. 6. na PC, PS4, PS5 te Xbox Series S i X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano