Vijesti

FF7 Remake nadogradnja za PS5 neće iskoristiti sve mogućnosti konzole

Final Fantasy VII Remake uoči ljeta dobit će nadogradnju za PlayStation 5. Više o nadogradnji pisali smo ovdje, ali ukratko – očekujte veću rezoluciju, detaljnije teksture, bolje osvjetljenje, fluidnije izvođenje i brža učitavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kako je direktor Tesuya Nomura izjavio za Famitsu, od porta za PS5 ne očekujte čuda. Upitan za podršku na DualSense kontrolerima, Nomura je dao samo do znanja kako su adaptivni triggeri donekle iskorišteni, a o ostalim stvarima poput haptičke vibracije nije želio pričati.

“Za iskorištavanje svih mogućnosti PlayStationa 5 trebat ćete pričekati do nastavka”, prerezao je priču Nomura. Dakle, ovog ljeta ne očekujte čuda, a prava stvar pričekat će Final Fantasy VII Remake Part II.

Ipak, prije drugog djela legendardnog remakea mogli bismo zaigrati Final Fantasy XVI čiji razvoj se zahuktao, a onda potencijalno vidjeti i što Square Enix može izvući iz PlayStationa 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano