Vijesti

FIFA 23 je dobila prvi prikaz s Haalandom u nebesko plavom dresu

Prije prvog trailera i bilo kakve službene informacije uopće, FIFA 23 procurila je na Microsoft Store. Tamo se pronašla budući da je od danas u zatvorenoj beti testiraju odabrani novinari i kreatori, otkriva Tom Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft Store možda otkriva kako će zvijezda naslovnica ponovno biti PSG-ov igrač Kylian Mbappé, budući da se upravo on nalazi na naslovnoj slici u bazi. Zajedno s prvim screenshotom uopće, in-game prikazom slavlja igrača Manchester Cityja. I dok bi Haaland u PES-u vjerojatno još uvijek bio u Red Bull Salzburgu, u FIFA-i je već u nebesko plavom dresu kao produkt dosad najvećeg transfera ovoga ljeta.

I to je sve što zasad znamo o novoj FIFA-i. FIFA 23 ujedno će biti i posljednja pod tim imenom. EA se s FIFA-om nije uspio dogovoriti u svezi prava na ime, stoga će od iduće sezone EA-ova nogometna simulacija nositi ime EA Sports FC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano