Film i glazba

PlayStation priprema ekranizacije čak 10 igara; dobili smo kadar od nekoliko sekunda Uncharted filma

Sony je danas najavio strategiju za naredne 3 godine. O tome kako namjeravaju uložiti 18,4 milijarde dolara i narasti sa 160 milijuna na milijardu korisnika čitajte ovdje, a mi se sada fokusirajmo na filmske i TV planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada imate jedan od najvećih filmski produkcijskih kuća na svijetu te posjedujete neke od najomiljenijih igraćih franšiza, logičan korak je njihova ekranizacija. Dosad su potvrđeni Uncharted i Ghost of Tsushima filmovi te The Last of Us i Twisted Metal serije, a da to nije sve potvrdio je Jim Ryan.

“Osim Uncharteda imamo još 10 projekata ekranizacije igara u različitim fazama realizacije”, kaže šef PlayStationa. To znači da nam tek trebaju otkriti najmanje još 5-6 igara koje će postati filmovi ili serije.

Demon’s Souls kao film?

Jedna od igara mogao bi biti i Demon’s Souls, igra od koje to ne bismo nikada očekivali, a koja se ranije ove godine počela ozbiljno spominjati u kuloarima. Kada smo pisali o glasini forumaš Ante-sb dao je prilično dobru ideju za trilogiju. Prvi film bilo bi razdoblje dok demoni nisu zavladali uz velike epske borbe. Drugi dio prva polovica igre, a treći dio druga polovica igre.

To su maštanja, a što će od svega toga biti saznat ćemo u narednim mjesecima. Kako pandemija bude jednjavala, Sony će najavljivati nove ekranizacije. Uncharted film u kinima gledamo od veljače iduće godine, a za vas sada imamo nekoliko sekunda iz Uncharted filma koji prikazuje Sullyja. Kliknite na link ovdje ili odvrtite video ispod na 1:31.

Povezano