Vijesti

Final Fantasy 7 Rebirth izlazi u veljači iduće godine

Final Fantasy 16 možda nije ostvario osobiti komercijalni rezultat, premda bi se to moglo uskoro promijeniti influksom novog sadržaja te izlaskom na PC. Međutim, priliku za novi pokušaj Square Enix imat će jako brzo, već za nekoliko mjeseci, za kada je zakazao izlazak dugo očekivaog Rebirtha kao drugog nastavka Final Fantasy 7 Remake trilogije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square Enix je datum izlaska FF7 Rebirtha otkrio nabrijanim trailerom na PlayStation State of Play prezentaciji. Vidimo nove-stare lokacije, poznata lica poput Cait Sith, Vincenta Valentinea i Golden Saucera, a kao mini igre potvrđeni su Chocobo Racing, križanje pasmina Chocoboa i brojne druge finalfantazistično bizarne mini igre.

Sudeći po traileru, Rebirth se nastavlja točno ondje gdje je završio prethodnik. Za kompletirati igru trebat će preko 100 sati, tvrdi Square Enix, međutim, ako ste upoznati s originalnom radnjom, ni nakon odgledanog trailera neće vam biti jasno gdje će se ona završiti u Rebirthu.

Gdje će završiti Rebirth te iz koje točke krećemo u zaključak priče omiljene sedmice, saznat ćemo za nekoliko mjeseci. Final Fantasy 7 Rebirth zakazan je za 29. 2. 2024., a izlazi ekskluzivno za PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano