Vijesti

Final Fantasy VII Rebirth dobio demo s otvarajućim poglavljem

Nakon što je jučer njegovo postojanje procurilo na PS Storeu, nakon noćašnje State of Play prezentacije za Final Fantasy VII Rebirth pušten je poprilično mesnat demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim s Cloudom, u demou možete upravljati i Sepirothom što je dijelom proširenog flashbacka i samim time otvaranja igre gdje se Cloud prisjeća davne bitke u Nibelheimu. Tako se sve odigrava nekoliko godina uoči glavnih događaja u igri i postavit će pozornicu za Rebirth.

Igrači koji kompletiraju otvarajući chapter napredak mogu prenijeti u glavnu igru, a za prelazak istog bit će nagrađeni tzv. Survival setom te Kupo charmom.

Također, 21. 1. uslijedit će i ažuriranje s nešto novog sadržaja unutar Junon regije. Sadržaj iz Junona u demou će biti koncentriran i strukturiran na način da pruži što više uvida u ključne elemente igre i kao takav, napredak iz tog dijela neće se prenijeti u punu igru.

Demo možete pronaći na PS Storeu, teži blizu 49 giga i nudi oko 4 sata gameplaya. Final Fantasy VII Rebirth izlazi 29. 2. na PS5, a kasnije ove godine, negdje na ljeto mogla bi uslijediti izvedba i za PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano