Vijesti

Final Fantasy VII Rebirth dobio demo s otvarajućim poglavljem

Nakon što je jučer njegovo postojanje procurilo na PS Storeu, nakon noćašnje State of Play prezentacije za Final Fantasy VII Rebirth pušten je poprilično mesnat demo.

Osim s Cloudom, u demou možete upravljati i Sepirothom što je dijelom proširenog flashbacka i samim time otvaranja igre gdje se Cloud prisjeća davne bitke u Nibelheimu. Tako se sve odigrava nekoliko godina uoči glavnih događaja u igri i postavit će pozornicu za Rebirth.

Igrači koji kompletiraju otvarajući chapter napredak mogu prenijeti u glavnu igru, a za prelazak istog bit će nagrađeni tzv. Survival setom te Kupo charmom.

Također, 21. 1. uslijedit će i ažuriranje s nešto novog sadržaja unutar Junon regije. Sadržaj iz Junona u demou će biti koncentriran i strukturiran na način da pruži što više uvida u ključne elemente igre i kao takav, napredak iz tog dijela neće se prenijeti u punu igru.

Demo možete pronaći na PS Storeu, teži blizu 49 giga i nudi oko 4 sata gameplaya. Final Fantasy VII Rebirth izlazi 29. 2. na PS5, a kasnije ove godine, negdje na ljeto mogla bi uslijediti izvedba i za PC.

Igra

Povezano