Vijesti

Final Fantasy 7 Rebirthu uzori za open world su Horizon i The Witcher serijali

Final Fantasy 7 Rebirth kao drugi dio FFVII Remake trilogije nadogradit će se na prethodnika na više načina, a jedan od njih svakako je open world okruženje. Cloudu i ekipi se po izlasku od Midgara sve otvara u jednom jedinstvenom velikom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, dungeoni, gradovi i sve drugo bit će rekreirani u 1:1 omjeru u odnosu na original. Međutim, neće sve biti dostupno odmah od početka i mapa će se otvarati napredovanjem kroz glavni quest. Direktor Naoki Hamaguchi navodi kako će se i povratkom na stare lokacije otvarati novi sadržaj, a uzori su u dizajnu svijeta su mu, kaže, Horizon i Witcher serijali.

“Iskustvo s open worldom u Final Fantasyju 15 dobro nam je došlo, ali ono nije sve, jer osobno sam veliki fan The Witchera i Horizona. Pratimo sve što prolazi kod njih, ali pritom ovu igru radimo na svoj način kako bi djelovala jedinstveno u Final Fantasy svemiru”, Hamaguchi otkriva FF Dream siteu.

Rebirth će, kažu, imati preko 100 sati sadržaja, a pritom i dvostruko više popratnog sadržaja u odnosu na glavnu priču. Final Fantasy 7 Rebirth zakazan je za 29. 2. 2024. ekskluzivno za PS5.

Igra

Povezano