Vijesti

Final Fantasy 7 Remake će s PS5 nadogradnjom dobiti kompletno novu priču s Yuffie u Midgaru

Final Fantasy VII Remake Intergrade naziv je PlayStation 5 reizdanja jedne od najboljih igara 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na PS5 FFVII Remake stiže u dva grafička moda. Jedan priritizira 4K rezoluciju, a drugi izvođenje u 60 sličica u sekundi. Baš poput drugih igara, tako će i ova profitirati od brzog SSD-a, učitavat će svjetove i pozicije u tek nekoliko sekunda.

Čitava nadogradnja za PS5 bit će besplatna za sve vlasnike PS4 verzije. Moći će se nastaviti prethodno ostvareni napredak, ali dodatan story sadržaj s Yuffie Square Enix će dodatno naplatiti.

Nova priča s Yuffie će se i dalje odigravati u Midgaru, a zanimljivo je to da u originalu se s Yuffie nismo susretali prije nego što ekipa napusti Midgar. Kako će Square Enix opravdati Yuffie u Midgaru? Pretpostavljamo kako će zato ova nova priča biti tek uvod u narednu veliku Final Fantasy VII Remake epizodu koja je već u razvoju.

Yuffie će uz sebe imati Sonona, a zajedno će se pokušati na svoj način infiltrirati u postrojenje Shinra kompanije. Sve to od 10. 6. ove godine, a cijenu dodatne priče tek trebamo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano