Vijesti

Final Fantasy VII Rebirth s 11 minuta gameplaya i finalnim trailerom

Drugi State of Play u manje od tjedan dana bio je u potpunosti posvećen nadolazećem Final Fantasy VII Rebirthu, drugom od tri dijela projekta remakea omiljenog PS1 naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji trailer kao jedno od iznenađenja prikazuje Zacka ujedinjenog s Aerith. Za razliku od originala, Rebirth će dublje prikazati Zackovu ulogu u razvoju događaja, njegov sukob sa Sepirothom, a kada smo kod Sepirotha, tu je i Vincent Valentine. Za njih dvoje aludira se na bogatu prošlost i to će također dobiti prilično vremena u igri.

Osim finalnog trailera, stigao je i novi gameplay prikaz. Regije izvan Midgara su sve međusobno povezane i mogu se istraživati bez ograničenja. U Junon regiji nalazi se grad Shinra, u Corel regiji je turistički resort, Gongaga je rodno mjesto Zacka Faira…

Jedna od misija vraća dašak PS1 šarma.

Prikazane su i mini igre poput nogometa, sviranja instrumenata, kartaške igre Queen’s Blood, a tu je i neka vrsta istraživačkih misija s Chadleyem u kojima se likovi pretvaraju u svoje preslatke PS1 modele.

Square Enix se pohvalio i s više od 400 novih glazbenih kompozicija koje će se pridružiti originalnoj glazbi, dva grafička moda izvođenja od kojih jedan prioritizira 60 FPS-a, a upravo je izašao i demo.

Final Fantasy VII Rebirth izlazi 29. 2. ekskluzivno na PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano