Vijesti

Firaxis radi na Marvelovoj verziji XCOM-a – pripremite se na taktiziranje s Iron Manom i Wolverineom

Dugo se šuškalo da Firaxis radi na novoj strategiji nalik XCOM-u, no tek smo na Gamescomu dobili potvrdu. Midnight Suns je igra nastala u suradnji s Marvelom, a omogućit će nam taktiziranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš protagonist je Lovac/Lovkinja, dijete glavne negativke igre – Lilith. Igra je temeljena na Midnight Sonsima, grupi paranormalnih heroja koji se okupe oko vodstva Doktora Strangea kako bi zajedno pobijedili već spomenutu Lilith. Prvi su se put pojavili 1992. te je Firaxis istaknuo kako su posegnuli za mračnijim kutkom Marvelova repertoara kako bi ponudili nešto svježe.

Od igre se može očekivati standardni Firaxisov pristup mesnatoj borbi na poteze, no isto tako i dublje razvijanje RPG elemenata, isto kao i razvoj odnosa sa suborcima. Za bolji prikaz atmosfere koju igra nudi, bacite oko na trailer.

Izlazak igre zakazan je za ožujak 2022. te ćemo ju moći igrati na PC-u (Steam i Epic Games Store), Switchu, Xbox Oneu, X-u i S-u te PlayStationu 4 i 5, a kako bi čekanje bilo olakšano, 1. rujna zabilježen je gameplay prikaz kako bismo vidjeli kako sve to izgleda u pokretu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano