Vijesti

Zaigrajte Marvel’s Midnight Suns do tri sata besplatno svugdje osim na PlayStationu

Firaxis je izdao Marvel’s Midnight Suns verziju za isprobavanje do tri sata na svim platformama. Ovu xcomovsku strategiju na poteze s Marvel likovima tako možete isprobati besplatno osim na PlayStationu gdje morate imati Premium pretplatu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Midnight Suns izašao je prošle godine i zadovoljio kritiku, ali još uvijek nije ostvario komercijalan uspjeh. Kažemo “još uvijek” budući da strategije poput ove općenito svoju prodaju ostvaruju godinama nakon izlaska, a ne isključivo poput većine drugih naslova u početnom launch razdoblju. To je jučer zaključio i izvršni direktor Take-Twoa koji, inače uvijek britak, kaže da od Midnight Sunsa ni ne očekuje instant uspjeh.

Trend je to koji vrijedi za sve Firaxisove dosad izašle igre, poput X-Coma i Civilizationa, čija prodaja se prolongira na nekoliko dugih i konstantnih godina. Nudeći do tri sata besplatnog igranja, developeri se nadaju da će pospješiti prodaju u ovom inicijalnom razdoblju.

Marvel’s Midnight Suns dostupan je na PC-ju te PlayStation i Xbox konzolama, a izvedba za Nintendo Switch očekuje se negdje u narednim mjesecima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano