Vijesti

Marvel’s Midnight Suns sve je razotkrio uoči izlaska drugi tjedan

Manje od tjedan dana preostalo je do premijere Marvel’s Midnight Sunsa, strategije na poteze s Marvelovim likovima tvoraca Xcoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od posljednjih trailera uoči izlaska igre konačno je pružio bolji uvid u samu borbu, nešto što je Firaxis dosad tek sramežljivo pokazivao. Izgleda nam dosta dobro, na što su ukazivale i prve reakcije novinara koji su ga imali prilike zaigrati ranije.

Gameplay u središte stvara Huntera, potpuno novog Marvelovog heroja kojeg igrači mogu oblikovati kako žele. Njemu će se pridružiti ostali standardni heroji, poput Iron Mana, Doctor Strangea, Captain Marvela i drugih, a zajedno će pokušati poraziti Lilith, “majku demona” i njezine podanike u unikatnoj borbi na poteze koja uključuje kombiniranje kartica.

Borba u konačnici izgleda kao da koreografirate akcijske scene iz filmova, što je nešto što bi se moglo svidjeti fanovima Marvela koji i nisu toliko zagrijani za strategije na poteze. Marvel’s Midnight Suns izlazi 2. 12. na PS5, XSX/S i PC, a verzija za stare konzole i Switch uslijedit će negdje dogodine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano